Nu kan du få skraldespandsvask til din boligforening


Nu er der endelig mulighed for, at din boligforening kan få vasket alle skraldespande, så du slipper for eventuelle lugtgener. Det er nemlig de færreste af os, der prioriterer at vaske vores skraldespande. Skraldespandsvask.dk kan hjælpe dig.

Sådan foregår det

Hos skraldespandsvask.dk er vi indehavere af en stor mobil vaskebil, der hurtigt og effektivt rengør din skraldespand. Normalt kører vi fra husstand til husstand, men nu er det også muligt at få vores ydelser til jeres boligforening. 

Du kan få adgang til vores service her på hjemmesiden eller gennem vores Facebookside. 

Vi kommer i kølvandet på forsyningen

En af udfordringerne ved at gøre en skraldespand ren er, at den som oftest indeholder affald. Derfor er det muligt for jer at booke skraldespandsvask til jeres boligforening samme dag, som forsyningen kører afsted med indholdet. 

På den måde får I en skraldespand der både er tom og ren: Igen klar til at huse jeres affald i foreningen.

Vi er miljøbevidste

Det er vigtigt for os at passe på vores omgivelser. Derfor benytter vi hverken tilsætningsstoffer eller sæbe i vores mobile vaskemaskine. Vi benytter kun vand, der er 65 grader varmt. 

Derudover kan vores bil rense vandet, så vi kan genanvende det. Vandet bliver derfor ikke spildt men genbrugt til at rengøre flere skraldespande. 

Når vi vasker en skraldespand, vurderer vi, hvor beskidt den er. Er den meget snavset, kører vi typisk et program, der varer 4 minutter. Er den ikke synderligt snavset, vælger vi et program, der tager mindre tid. På den måde bruger vi kun den mængde vand, der er nødvendig i det givne tilfælde.

Hvad koster vores service

Vi vil hellere end gerne rengøre jeres skraldespande, og vi vil endda gøre det til en god pris. Vores priser afhænger selvfølgelig af størrelsen på jeres boligforening. 

Ræk ud til os via en af ovenstående platforme og få en rigtig god pris på vores skraldespandsvask. 

Få et godt tilbud på skraldespandsvask i din boligforening

Du bestemmer selv, om vores service skal være en engangsforestilling, eller om du simpelthen ønsker at booke os ind på en fast aftale. I samarbejde vurderer vi, hvor hyppigt der er brug for vores hjælp.

Vi ser frem til at høre fra dig og måske få lov til at gøre jeres skraldespande rene og klar til brug. Ring til os på 92724128 eller skriv på info@skraldespandsvask.dk og få et uforpligtende tilbud. 

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores skraldespandsvask, svarer vi gerne på dine spørgsmål.
Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få en eksperts svar på det, du undrer dig over. 

Vi ser frem til at vaske din skraldespand.