Skraldespandsvask: Nu også kommunalt


Hos Skraldespandsvask.dk tilbyder vi at vaske jeres skraldespande. Vi kører fra husstand til husstand, men faktisk kan I også få glæde af vores service i jeres boligforening eller på jeres kommunale arbejdsplads. 

I bestemmer selv, hvornår og hvor ofte vi skal vaske jeres skraldespande. Med et enkelt klik kan man booke vores service til kommunale institutioner. 

Derfor skal I vælge skraldespandsvask

Vi er afhængige af at have skraldespande, der kan huse vores dagrenovation. Det er bare de færreste af os, der har tid eller overskud til også at få vasket spanden. 

  • Vi vasker jeres skraldespande for jer
  • Vi vasker dem lige efter, de er blevet tømt
  • I slipper for lugtgener
  • I slipper for uvedkommende dyr

Når der er flere mennesker samlet på et sted, bliver skraldespanden hurtigt og hyppigt fyldt op. Det betyder også, at der er større risiko for, at skraldespanden bliver beskidt indvendigt. Derfor har vi oprettet Skraldespandsvask.dk. 

Vi kan krydse kommunegrænsen

Vi holder til i Thisted, men vores service er landsdækkende. Derfor krydser vi gerne kommunegrænsen og vasker skraldespande i jeres kommune. Er det et ønske, I har, hører vi gerne fra jer. 

Sådan ser vores service ud

Vores lastbil indeholder alt det, der skal til for at vaske jeres skraldespand. Vi vasker både skraldespande med to og fire hjul, og vi vasker dem på det program, vi finder bedst egnet til opgaven. 

Det betyder altså, at vi ikke vasker mere end højest nødvendigt. I bestemmer desuden selv, hvor ofte I vil gøre brug af vores ydelser. 

Vi vasker med omtanke

Er jeres skraldespand ikke synderligt snavset, vasker vi den måske kun 1 minut, før den er ren. Kræver den mere knofedt, får den en vask på 4,5 minutter. Det er vigtigt for os, at vi ikke bruger mere vand, end der er behov for. 

Derfor har vi også prioriteret at få en maskine, der kan rense vandet. Vi vasker ved 65 grader uden brug af sæbe eller andre kemikalier. Når vasken er færdig, renses vandet og bruges igen. 

Få en god pris på skraldespandsvask

Skal vi komme ud til jeres arbejdsplads eller kommunens daginstitutioner? Vores priser afhænger af, hvilken ydelse, I ønsker. Dog kan vi love, at vores priser altid stemmer overens med den ydelse, I får. 

Vi ser frem til at gøre jeres arbejdsplads både ren og lugtfri i skraldespandsregi. Ring til os på 92724128 eller skriv på info@skraldespandsvask.dk og få et uforpligtende tilbud. 

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores skraldespandsvask, svarer vi gerne på dine spørgsmål.
Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få en eksperts svar på det, du undrer dig over. 

Vi ser frem til at vaske din skraldespand.