Vi vasker skraldespande i lokalområdet


Kan du med troværdighed i stemmen sige, at du hyppigt vasker din skraldespand? Er svaret ja, hører du til blandt de få. For faktum er, at de færreste når at vaske deres skraldespand, før den igen bliver fyldt.

Nu har du muligheden for at skrotte den dårlige samvittighed og ikke mindst den dårlige lugt, ugers restaffald kan efterlade.

Vi kommer ud til din adresse og vasker din skraldespand. Du behøver ikke engang at være hjemme, mens vi gør det.

Sådan foregår skraldespandsvask

Når du har booket en skraldespandsvask hos os, kommer vi ud til dig og vasker på det aftalte tidspunkt. Vi er nemlig indehavere af en mobil vaskelastbil, der er designet til at vaske netop skraldespande. 

Vi tager udgangspunkt i hver enkelt skraldespand, og tilrettelægger vaskeprogrammet efter det. Vores vaskeprogrammer tager mellem 1 og 4,5 minutter afhængig af, hvor beskidt spanden er.

Grøn vask og miljøvenligt fokus

Det er vigtigt for os, at du får en ren skraldespand. Men det er også vigtigt for os, at vi vasker med omtanke. Derfor benytter vi ikke kemikalier eller sæbe, når vi vasker. Vi vasker ved 65 grader varmt vand. 

Når vandet er brugt til en vask, kasseres det ikke. I stedet renser vi vandet og anvender det igen og igen. På den måde undgår vi unødig vandspild. Og det er vi vilde med.

Slip for besværet

Når du booker en tid, vil du også kunne se, hvornår der bliver hentet restaffald på jeres adresse. Det er smart, for så kan du få vores hjælp selvsamme forbindelse. Det er i hvert fald langt nemmere for både dig og os at vaske en tom skraldespand.

Hvad koster vores ydelser

Vi kører fra husstand til husstand i lokalområdet på samme måde, som forsyningen gør, når det henter dagrenovation. Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få pris.

Sådan booker du

Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk. Derudover er det muligt at booke via vores facebookside.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores skraldespandsvask, svarer vi gerne på dine spørgsmål.
Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få en eksperts svar på det, du undrer dig over. 

Vi ser frem til at vaske din skraldespand.