Din miljøbevidste, mobile vaskestation

Hvor ofte får du vasket din skraldespand, efter skraldebilen er kørt væk med dens indhold? Der er nok at tage sig til i en husstand og skraldespandsvask er sådan en opgave, der ofte er placeret langt nede på to-do-listen. Og det forstår vi godt. 

Derfor tilbyder vi at klare vasken for dig. 

En skraldespand vil fra tid til anden komme til at lugte, og måske har noget af skraldeposernes indhold taget bolig i din skraldespand. Det giver lugtgener, og i værste fald kan det tiltrække skadedyr. Lad os afhjælpe problemet.

Vi kører fra husstand til husstand

Ligesom med en ganske almindelig skraldebil, kører vi fra husstand til husstand og vasker skraldespande. Forskellen er blot, at vores maskine er en mobil vaskeenhed, der hurtigt og effektivt fjerner snavs fra indersiden af din skraldespand.

Hvad koster en skraldespandsvask?

Vi opererer med to prisklasser og skelner mellem, om du har en typisk skraldespand på to hjul, eller om du har en større skraldespand på fire hjul. 

Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få pris

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores skraldespandsvask, svarer vi gerne på dine spørgsmål. Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få en eksperts svar på det, du undrer dig over. 

Vi ser frem til at vaske din skraldespand.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores skraldespandsvask, svarer vi gerne på dine spørgsmål.
Kontakt os på 92724128 eller info@skraldespandsvask.dk og få en eksperts svar på det, du undrer dig over. 

Vi ser frem til at vaske din skraldespand.